Infermera preprant un vaccí en un punt de vacunació sense cita prèvia. Foto: Ajuntament de Barcelona

Vacunació sense cita prèvia cada dissabte d’octubre a Glòries i a Diagonal Mar

El dijous 14 d’octubre també hi ha un punt habilitat per a vacunació sense cita prèvia a la Rambla Prim.

Jimmy Martín Raya

El Departament de Salut instal·larà, durant els dissabtes d’aquest mes d’octubre, punts mòbils de vacunació sense cita prèvia als centres comercials de Glòries i Diagonal Mar. L’horari de vacunació és de 12 h a 19 h. La població a qui estan dirigits aquests punts de vacunació és a persones majors de dotze anys que encara no han rebut cap dosi.

La vacuna que s’administrarà serà la primera dosi de Pfizer/BioNTech. El lloc exacte de vacunació serà a la planta -1 del Centre Comercial Westfield Glòries (Avinguda Diagonal 208) els dies 9, 16, 23 i 30 d’octubre; mentre que al Centre Comercial Diagonal Mar es farà al seu espai de Ludoteca (Avinguda Diagonal 3) els dies 2, 9, 16 i 23 d’octubre. Així com no cal demanar cap mena de cita per anar-hi, sí que és necessari portar la targeta sanitària o un document d’identificació.

Tanmateix, hi ha un altre punt per vacunar-se sense cita prèvia programat al districte de Sant Martí. Es tracta del dia dijous 14 d’octubre a la Rambla Prim 78, de 16 h a 20 h, on s’administrarà la vacuna monodosi de J&J/Janssen.

Tots els punts de vacunació sense cita prèvia disponibles es poden consultar a la web del Departament de Salut.

Infermera preprant un vaccí en un punt de vacunació sense cita prèvia. Foto: Ajuntament de Barcelona

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies