Nou Pop

Raül Chamorro Luengo

Des de l’Ultra-Local Records, la botiga de discos del Poblenou, us volem recomanar alguns dels discos que es publiquen per músics del barri.

Al sotabosc del carrer Ciutat de Granada, a l’alçada del carrer de Pujades, segueixen oferint música en forma de discos. El 2018 el segell discogràfic Edita La Servidumbre va donar sortida al casset compartit entre dues bandes residents al mateix carrer, Shitbrain i Pararrayos – Ciutat de Granada SPLIT. Aquest 2021 és el torn de l’Enric López, que viu al mateix carrer i que acaba de publicar en format vinil, Fràgil. Un treball de pop íntim i autobiogràfic que “explica coses que estaven dintre meu i han aflorat en forma de disc inspirat en trossos de vida. Parla una mica de mi, i alguns records que han aflorat a l’hora de fer cançons”. Mostrar la fragilitat sense complexos, com un exercici d’acceptació personal. Una reflexió a propòsit de la fragilitat, de com acceptar-la, i de com transformar-la en alguna cosa positiva i vitalment bona.

Portada del disc Fràgil, d’Enric López
Podeu escoltar el disc a: https://enriclopez.bandcamp.com/album/fr-gil

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies