UtopiaMarkets, l’aparador de fotografia, poesia i il·lustració del Poblenou.

Del 22 al 24 d’octubre se celebra la 5a edició d’aquest projecte.

Marina Ballester

UtopiaMarkets celebra aquest divendres 22 fins diumenge 24, la seva 5a edició al Poblenou. El projecte que agrupa activitats d’art diverses i es feia durant tres caps de setmana, enguany s’ha convertit en un gran mercat concentrat en un sol cap de setmana aglutinant a la vegada els tres col·lectius que participen en el projecte: fotografia, poesia i il·lustració

L’esdeveniment tindrà lloc a Utopia 126, una antiga fàbrica modernista construïda el 1905 al barri que encara conserva el seu estil original. Durant els tres dies, UtopiaMarkets s’ofereix com un espai on compartir i conversar sobre art, però també on es poden comprar obres directament als artistes que hi participen. En aquesta edició hi haurà més de 40 estands de professionals de la fotografia, la il·lustració i la poesia. Alguns integrants són Ana Álvarez Erreclade, Maite Caramés, Renata D’Àngelo, Maite de Orbe, Bonaventura Durall, Daniel Loewe o Enric Macià en l’apartat de fotografia; Café Central en poesia; i Laia Armengol, Adrián Belastegui, Mercedes Bielsa, Lluís Cadafalch, Gemma Capdevila, Juan Carter, Xavi Casals, Dalmaus, Estela de Arenzana i El Marqués a la secció d’il·lustració.

També s’hi faran diverses activitats, algunes combinant les diferents disciplines artístiques. Hi haurà recitals inèdits, projeccions, exposicions i tallers infantils. D’altra banda, l’espai també disposarà d’una zona gastronòmica feta en col·laboració amb el restaurant Flash Flash.

L’entrada a l’espai té un cost de 4 € i es pot seguir a les xarxes socials o al seu lloc web per saber quines activitats hi haurà cada dia.

Interior d’Utopia126. Font: barcelona.cat

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies