Tornen els tallers als Casals i Centres Cívics de Poblenou

Durant el mes de setembre obren les inscripcions per a les activitats que els equipaments han planificat fins al desembre

Mercè

Dansa, dibuix, noves tecnologies, ceràmica, idiomes, benestar i salut… Tram final de l’estiu i els casals i centres cívics arrenquen activitats de múltiples disciplines que es desenvoluparan durant els quatre mesos vinents prenent les mesures addicionals i necessàries contra la Covid-19.

Centre Cívic Can Felipa

Classes de pilates, cosmètica natural, d’urban sketching o ràdio destaquen a Can Felipa. El termini d’inscripcions als tallers s’acaba el 20 de setembre. 

Les inscripcions depenen de cada taller i es poden fer de manera online.

Casal de Gent Gran Quatre Cantons

Als casals de gent gran trobareu caminades, formacions TIC i més. Les inscripcions estan obertes des de l’1 de setembre. 

Casals de barri

Per a les activitats dels casals de barri de Poblenou, Bac de Roda, Vila Olímpica i Can Gili Nou i La Llacuna, consulta les programacions de cada equipament.

Centre Cívic Sant Martí 

Els tallers del Centre Cívic Sant Martí comencen el 20 de setembre i les inscripcions estan obertes des del 6. Es poden fer de manera online o presencial. 

Entre la seva programació, destaquen tallers d’història del barri impartits per la Societat d’Estudis de la Verneda de Sant Martí, “Relats corporals entorn de les intersexualitats” per Colectivo i de intersex o “Salut de sòl pelvià i mindfulness” per Gladys Echeverri.

Can Felipa, un des centres cívics del barri on s’ofereixen tallers. Font: Arxiu Històric del Poblenou

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies