Tornen els Patis Escolars Oberts al Barri

El programa municipal ha establert diferents mesures preventives, i d’accés i ús de les instal·lacions per precaució sanitària.

Blanca Orell Daniel

Després de l’aturada per la crisi sanitària de la covid-19, l’inici escolar del curs 2021-22 ha vengut acompanyat de la tornada dels Patis Escolars Oberts al Barri. Aquest programa municipal, el qual posa a disposició de les famílies els patis dels centres educatius fora de l’horari escolar, ja ha obert les portes de 53 recintes; pròximament, segons acabin les obres de millora, s’incorporaran fins a 10 patis més. 

El Districte de Sant Martí compta amb l’Escola Vila Olímpica, l’Escola Pere IV, l’Escola La Pau, l’Escola Antoni Brusi, l’Escola Bogatell, l’Escola Poblenou, l’Escola Eduard Marquina, l’Institut Barri Besòs, l’Escola Concepción Arenal i l’Escola La Farigola del Clot. Podeu trobar els horaris pertinents a la web de Patis.

Aquesta reobertura ve acompanyada d’una sèrie de mesures preventives, com prendre la temperatura abans de sortir de casa o recordar tossir tapant-se nas i boca amb un mocador o amb l’interior del colze; a més de normes d’accés i ús de les instal·lacions, com són: entrar de forma esglaonada per evitar aglomeracions, evitar compartir o intercanviar material, complir amb l’aforament permès o evitar menjar dins de les instal·lacions.

Cal recordar que, encara que cada recinte tengui un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos i vetlla pel bon ús de les instal·lacions, els i les menors que en facin ús queden sota la responsabilitat dels seus acompanyants adults.

Patis Oberts. Font: Ajuntament de Barcelona

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies