Torna el Campus Olímpia al Poblenou

A causa de la covid-19, totes les inscripcions es faran telemàticament i no s’haurà de recollir el número del sorteig per a l’ordre d’inscripció

Blanca Orell Daniel

Un any més, aquest estiu els més joves del Poblenou podran gaudir del Campus Olímpia, les activitats esportives d’estiu de la campanya T’estiu molt, de l’Ajuntament de Barcelona. Hi ha tot un seguit d’activitats al Districte de Sant Martí, que es divideixen per seccions segons allò que es vol fer i l’edat que tinguin.

Per als més petits, d’entre 3 i 6 anys, podem trobar diferents activitats del precampus, per tal que es puguin iniciar en diferents esports. Alguns exemples serien el ‘Nàutic Kids’, al Centre Municipal de Vela o les activitats organitzades als Centres Esportius Municipals Bac de Roda o La Mar Bella. 

Per als que són un poc més grans (8-17 anys), podem trobar cursos d’activitats més específiques, com són el catamarà, l’optimist o el ball, a càrrec de la Base Nàutica de la Mar Bella, el ‘Fitness jove’ al CEM Nova Icària o Hoquei línia al Poliesportiu La Pau. Seguint amb esports de poliesportiu, podem trobar un campus de ‘Summer english’ o activitats de dansa i gimnàstica rítmica, al CEM Nova Icària. 

Continuant amb un rang jove d’edat d’entre 12 i 17 anys, interessats amb pràctiques noves o alternatives als esports tradicionals, trobem la secció ‘Jove’, per a adolescents interessats en el triatló, per exemple. 

Si passem a un pla més enfocat a la natura o les llargues estades, trobem les seccions d’esport de natura, per a joves d’entre 8 a 16 anys, els casals i les estades esportives, per a tots els que tinguin entre 3 i 17 anys, i les rutes esportives, per als adolescents d’entre 12 i 17.Des del 24 d’abril es poden fer les inscripcions, les quals enguany es fan sols telemàticament, i s’ha anul·lat el procediment de recollida de número per al sorteig de l’ordre d’inscripció a les activitats del Campus.

Imatge: Casal d’estiu 2020 a la Base Nàutica. Font: Arxiu Històric del Poblenou

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies