S’amplia la zona d’estacionament regulat al voltant de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

El 4 d’octubre s’activaran les noves places d’aparcament entre la Platja de Llevant i els carrers de Selva de Mar, Llull, la Diagonal, Taulat i Josep Pla

Andrea Claverol

La zona d’estacionament regulat número 19, que engloba gairebé tot el Poblenou, s’ampliarà a partir del dia 4 d’octubre. Les obres de senyalització, però, han començat aquesta setmana i acabaran el dia 1 del mes que ve.

Aquesta ampliació afegirà gairebé 160 places  d’Àrea Verda d’ús preferent per a residents, 10 estacionaments de motos i 6 espais d’àrea de Distribució Urbana de Mercaderies. Això implica que les persones no residents podran estacionar-hi els seus vehicles un màxim de dues hores, amb previ pagament del tiquet d’Àrea Verda i dins dels horaris indicats en la senyalització vertical.

Els veïns i veïnes empadronats a la zona, i amb un vehicle al seu nom, podran aparcar-lo en aquestes noves places sense necessitat de fer cap gestió. Properament, rebran una carta informativa als seus domicilis.

Plànol de la Zona 19 d’Àrea Verda amb la recent ampliació destacada. Font: Ajuntament de Barcelona

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies