Reïna i Polseguera, dues cares del pop mallorquí a La Nau

Els dos grups varen presentar els seus darrers treballs dins un ambient familiar al Poblenou

Blanca Orell

El passat dijous, 10 de maig,  Reïna i Polseguera, dos grups procedents de Mallorca, s’acostaren fins a La Nau per presentar els seus darrers respectius treballs. El mig centenar d’assistents varen poder gaudir durant un parell d’hores de dues cares del pop. Una, més senzilla i melòdica, Reïna. L’altra, més crua i obscura, amb cançons introspectives, fetes amb sintetitzadors i guitarres, Polseguera.

Reïna va presentar Coneixement del Medi (Autoeditat, 2020), un EP de dos temes, a més d’afegir “noves cançons al repertori i nous elements”, que formaran el seu primer disc de llarga durada, ha indicat la banda de Manacor. Carme Vives, Pere Amer, Adrià Mayordomo i Biel Riera són els components del grup, que va guanyar el Sona9 2020.

Prèviament, el conjunt Polseguera actualment format per Tomeu Mulet i, de nou, Biel Riera, havia pujat a l‘escenari a presentar el seu darrer disc Vida grisa (Bubota, 2019). Durant el concert, convidaren a cantar amb ells a Montse Martín, integrant del grup Rombo. Ella, amb la seva veu, va trencar amb dues cançons la duresa de l’atmosfera que el duo havia creat. 

Reïna a l’escenari – Joan Galmés

Tot això va succeir dins un ambient amistós entre músics i públic. “Els nervis hi van ser en tot moment, però per sort hi va haver bones sensacions amb la relació entre nosaltres i el públic”, han afegit els de Reïna.

Cartell de l’esdeveniment – La Nau

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies