QUI SOM?

La Rambla ha estat impulsada per un grup de cinc persones vingudes del món de la comunicació i amb un vincle molt estret amb el barri. Treballem per estima al barri, al veïnat, a la comunicació i al periodisme… Ho fem de manera voluntària i amb l’objectiu de poder aportar un bé comunitari. El nostre funcionament és assembleari i totes les decisions són consensuades.

 

Som:


Andrea Claverol. Responsable de comunicació d’una entitat del tercer sector, va estudiar Comunicació i Indústries Culturals. Des de petita ha estat vinculada al teixit associatiu del barri.

 

Adrià Font. És jurista i advocat i va participar en l’Assemblea de Joves del Poblenou. Va ser un dels impulsors de la recuperació de la Flor de Maig.


Marina Ballester. Periodista. Actualment, està acabant la seva segona titulació en Humanitats a la Universitat Pompeu Fabra. Implicada en moviments socials del barri, participa de l’assemblea feminista.


Ona Queraltó. Va fer disseny gràfic i comunicació visual a la BAU, amb seu al Poblenou. Va participar en el moviment juvenil del barri i, malgrat no viure al barri, se l’estima com si fos seu.

 

Pol Guixeras. Graduat en Comunicació Audiovisual, ara estudia Llengua i Literatura Catalanes. Treballa en diferents àmbits culturals i participa de diversos espais socials del barri.

 

Però el projecte no seria possible sense totes aquelles persones que, dia a dia, ens ajuden amb l’actualitat, les seccions, el contingut multimèdia, el web, les correccions, el disseny, la maquetació…


Moltes gràcies a totes aquelles que participeu del projecte i el feu possible!

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies