Nou punt de vacunació contra la Covid-19 a Diagonal Mar

Des del 18 de gener la seu del Col·legi Oficial d’Infermeres de Barcelona (COIB), a Pujades 350 (entrada pel carrer Provençals) s’ha habilitat com a punt massiu de vacunació contra la Covid-19

Mercè Terès

El Col·legi Oficial d’Infermeres de Barcelona (COIB) ha posat la seva seu com a punt de vacunació contra la Covid-19. S’hi administraran unes 400 dosis diàries i, per anar-hi, cal demanar cita prèvia a través de la pàgina web del Servei Català de la Salut: vacunacovid.catsalut.gencat.cat.

Situat al carrer de Pujades 350, amb l’entrada pel carrer de Provençals, el COIB es troba prop de la parada de metro Selva de Mar (L4). El seu horari d’obertura serà els dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30h i de 15.30 a 19h i la vacunació serà a la primera planta. 

Actualment, es poden vacunar totes les persones de cinc anys o més, residents a Catalunya. En cas que una persona sigui positiu de Covid-19, podrà fer-ho després de quatre setmanes de la recuperació de la malaltia. Les persones de més de 30 anys que tinguin la pauta completa poden posar-se la tercera dosi de record de la vacuna.

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies