Pepo Moreno & Sala presenten “Tot és gai”

L’artista inaugura la seva segona exposició aquest divendres 26 al Poblenou

Marina Ballester

Després del seu primer debut a París amb Dimoni, l’artista Pepo Moreno inaugura aquest divendres 26 a la Sala (Carrer Pere IV, 29-35) l’exposició Tot és gai. Una mostra que visibilitza i denuncia la propaganda i agenda que diversos partits polítics i mitjans de comunicació conservadors utilitzen en la construcció dels seus discursos jutjant i amenaçant la comunitat LGTBIQ+. 

Pepo Moreno es va mudar de Barcelona a Berlín, on va començar a endinsar-se en l’univers queer. Això, el va portar a desenvolupar una sèrie de primers dibuixos que exploraven la intersecció entre allò trist, alegre i lleig. Després de Berlín, arribà a París on va poder realitzar la seva primera exposició.

Tal com explica Moreno, Tot és gai és “una resposta a un món on tot és hetero. És una fantasia creada per escapar de l’heteronormativitat i del model de masculinitat hegemònica que reprimeix, redueix i rebutja allò gai”. L’estil de l’artista, que porta a la realitat aquest missatge irònic, és viu i ple de colors i va des del surrealisme més pur fins a l’univers més tangible. 

L’espai on succeirà tot plegat és la Sala, un local d’exposicions jove situat al barri i dirigit per Albert Madaula i Sara Andújar. Un espai que ha nascut de l’interès per l’art dels seus creadors i per generar un moviment entre artistes per tal de crear comunitat. 


Aquest divendres tindrà lloc la inauguració de Tot és gai, que anirà acompanyada d’una presentació de l’artista, uns còctels i música en directe. L’exposició es podrà visitar fins al 5 de gener de dilluns a divendres de 10 h a 19 h.

Cartell de l’exposició Tot és gai

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies