T'estiu Molt

Obertes les inscripcions per la campanya T’estiu molt

El Districte de Sant Martí comptarà amb un centenar d’activitats per vacances de les organitzades per l’Ajuntament de Barcelona

Blanca Orell Daniel

La campanya municipal de vacances T’estiu molt comença el 21 de juny del 2021, però des del 24 d’abril ja son possibles les inscripcions; enguany només telemàtiques. Els nens i nenes del Districte de Sant Martí comptaran amb un centenar d’activitats, tant esportives com de lleure, a escoles bressol, casals o al Campus Olímpia.

Segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona, aquest any s’ofereixen 353.097 places per triar per a infants i adolescents d’entre 1 i 17 anys. A més, totes les activitats volen ser inclusives, i per això “les entitats organitzadores de les activitats poden sol·licitar entre el 26 d’abril i el  25 de maig a l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) el reforç de l’equip de monitors i monitores de suport”, ha puntualitzat el consistori. 

Per tal de garantir l’accés a totes les famílies, s’ha preparat un programa de suport econòmic que destinarà fins a  3.450.000 euros en beques. Aquestes cobriran un màxim de  catorze dies per infant en el cas dels bressols d’estiu, les colònies, rutes, campaments i sortides culturals fora de Catalunya, i un màxim de 10 pels Campus Olímpia, casals d’estiu i casals esportius, segons ha informat l’Ajuntament. Les sol·licituds es poden fer entre el 24 d’abril i el 21 de maig, també a través de la web d’inscripcions.

L’objectiu d’aquesta campanya és oferir als nens i joves “la possibilitat de gaudir del temps de vacances d’una forma divertida i segura. Alhora, que afavoreix la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies”, ha explicat el regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera.

Imatge de la campanya d’estiu d’enguany. Font: Ajuntament de Barcelona

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies