Les quatre cambres del cor d’Anaïs Nin

Assutena Nin | Llibreria Nollegiu

Ens allunyem una mica del Poblenou per viatjar fins a París. Ara bé, tal com es titula la seqüència a la qual pertany el llibre que us volem recomanar, Cities of the interior, l’escenari de la trama és una mera al·legoria de la vida interior dels personatges. Així, per exemple, la barcassa ancorada al Sena on la protagonista de Les quatre cambres del cor i el seu amant es troben configura el refugi on s’aïllen del món.

La novel·la d’Anaïs Nin, traduïda al català per Ferran Ràfols Gesa i publicada aquest 2021 per LaBreu Edicions, narra la història d’un triangle amorós entre la protagonista Djuna, en Rango i la seva dona Zora. Com en moltes de les novel·les d’Anaïs Nin, Les quatre cambres del cor es basa en la pròpia vida de l’autora i crea els personatges des de la influència de la psicoanàlisi. A través d’ells, o més aviat, d’elles, Nin exalta la sensualitat femenina sense pudor i reivindica la passió i els seus quatre extrems: la frustració, l’entusiasme, el conflicte i l’entrega a l’altre.

Fitxa tècnica:Anaïs Nin, Les quatre cambres del cor. La Breu Edicions, 2021. Traducció: Ferran Ràfols. ISBN: 978-84-121712-6-6.

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies