La Rambla de Poblenou tanca el rànquing dels carrers més cars de Barcelona

Sant Martí és el quart districte amb els preus més alts segons la immobiliària Engel & Völkers

Blanca Orell Daniel

La pandèmia ha capgirat tant la demanda com els preus dels habitatges i el districte de Sant Martí s’ha col·locat en quarta posició del rànquing de preus d’habitatge de Barcelona, segons la immobiliària Engel & Völkers. Fa poques setmanes, l’agència va publicar l’Informe de Mercat amb els preus de compravenda i de lloguer del 2020: la Rambla del Poblenou tanca el rànquing dels deu carrers més cars de la ciutat.

El preu del metre quadrat al districte de Sant Martí costa a partir de 4.025 €, per sota de Sarrià-Sant Gervasi i per sobre de Gràcia. Fent una revisió del 2020, el preu mitjà de venda a Barcelona és lleugerament més elevat, 4.478 €/m2, segons l’empresa. En aquest sentit, la Rambla del Poblenou té la desena posició del rànquing, amb 5.000 €/m2 de mitjana; mil euros menys que el Passeig Garcia Fària (Diagonal-Mar), en cinquena posició, o la meitat del que costa el m2 a l’Avinguda Pearson, al capdavant.

El preu de lloguer també és el quart més elevat, 17,75 €/m2 al mes, segons l’informe. Aquest és lleugerament superior al cost mitjà mensual de la ciutat comtal, 17,70 €/m2.

Així i tot, el preu al districte ha disminuït respecte abans de la Covid-19, segons la immobiliària, però esperen que amb les millores sanitàries es produeixi un “impuls definitiu de l’activitat”, explica Juan-Galo Macià, conseller delegat d’Engel & Völkers al país. La demanda actual, a causa del teletreball, tendeix a habitatges amb més sol, terrasses i fora del centre de les ciutats, concreta Macià. El principal client són inversors locals, ja que el client internacional té més impediments per venir, diu el conseller delegat.30

La Rambla del Poblenou. Font: imatge pròpia

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies