L’esperit nadalenc torna al Poblenou.

Entitats i equipaments del barri i l’Ajuntament organitzen  diverses activitats en el marc de les festivitats.

Marina Ballester

L’esperit nadalenc torna al Poblenou a través de diferents entitats i espais del barri que acolliran durant aquestes festes diverses activitats per a tots els públics. La iniciativa, que es desplega al llarg del districte de Sant Martí, té la voluntat de tornar als carrers i espais públics aquestes festivitats que des de la pandèmia havien quedat aturades i reactivar el comerç i la cultura locals. 

Els infants podran gaudir d’un ventall de propostes. La jornada Ara ve Nadal!, oferirà diversos tallers i espectacles durant el dissabte 18 de desembre. El mateix dia de 10:30 h a 13:30 h a Can Saladrigas s’organitza l’hort de Nadal. Un taller familiar d’hort urbà on tota la família podrà aprendre a sembrar, plantar i cultivar fruites i hortalisses ecològiques i de temporada de manera sostenible. Finalment, a la tarda, de 17 h a 20 h, l’ACS Bac de Roda organitza un espectacle d’animació amb el grup Gripaublau davant del Casal de Barri de Bac de Roda. Durant la pròxima setmana, seguiran els actes familiars. Dimarts 21 de desembre a les 18 h el Centre Cívic de Can Felipa realitzarà l’espectacle ‘La tribu dels cargols’, un esdeveniment amb contes i jocs de moviment per a infants. Durant els dies 22 i 23 de desembre els infants podran visitar al Pare Noel de 17 h a 20 h; i els dies 28, 29 i 30 de desembre, 2,3,4 i 5 de gener els infants podran anar a portar la seva carta als Reis mags al campament reial que se situarà a la plaça Rosa Peraulet.

D’altra banda, també destaca la gran quantitat de propostes de cultural popular. Dissabte 18 de desembre de 10 h a 14 h l’Església evangèlica del Poblenou farà la seva tradicional cantada de nadales amb recollida de joguines i aliments a la Rambla del Poblenou amb Llull. El Centre Moral i Cultural del Poblenou representarà ‘L’estel de Natzaret’ el diumenge 19 de desembre, 2 de gener i 9 de gener a les 17:30 h. Finalment, dijous 23 de desembre es farà un espectacle de dansa al Centre Cívic Can Felipa de 17 h a 19 h; i durant el mateix dia al Casino de l’Aliança del Poblenou hi haurà un concert de Nadal

Pel que fa a la participació dels comerços locals i el mercat del barri també oferiran una carpa de comerç del 21 al 27 de desembre a Can Saladrigas de 18 h a 20:30 h. Els establiments repartiran postals amb imatges històriques del barri i al revers hi haurà cites literàries nadalenques i receptes de Nadal.

Tot i l’organització per tornar a una nova normalitat nadalenca, totes les activitats i programacions estaran subjectes a les directrius marcades per les autoritats sanitàries en funció de l’evolució de la pandèmia.

Cartell de les festivitats nadalenques al districte (Ajuntament de Barcelona)

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies