Esclat de les Festes de Maig 2021 al Poblenou

Els actes presencials tindran aforament limitat i es controlarà per ordre d’arribada o mitjançant reserva prèvia

Blanca Orell Daniel

Dissabte 8 de maig es va celebrar l’Esclat de les Festes de Maig, on es va presentar el cartell dels actes d’enguany i tota la programació. Els dies de festa seran el cap de setmana del 21 al 23. Per seguir amb les restriccions, les activitats presencials tindran aforament limitat, i es controlarà per ordre d’arribada o mitjançant reserva prèvia, com farà la Colla del Drac del Poblenou

Tot i els progressos sanitaris, molts actes seran retransmesos virtualment, com la presentació de La Flor de Maig 2021, a càrrec de l’arquitecte, fotògraf i membre de Fotoclub Poblenou, Jordi Mestrich. Aquesta es celebrarà dijous 13 i es podrà seguir a través de #FestesMaigPoblenou a les xarxes socials.

La Biblioteca de Poblenou-Manuel Arranz iniciarà els actes dijous 20 amb un contacontes per als més petits. A partir d’aquí, es podran trobar tota mena d’actes. Divendres 21 es farà la despertada de les Bèsties Fogueres, enguany amb el públic assegut, la inauguració de l’Exposició Art Romànic al Casal del Barri del Poblenou i el primer dels actes musicals, organitzat per l’Associació Cultural Niu.

Dissabte i diumenge continuaran els espectacles musicals, així com cercaviles i correfocs i activitats dirigides pel Centre Esportiu Municipal La Mar bella, entre d’altres. L’últim dia, de 10 h a 14 h, es celebrarà la 43a Fira d’Entitats i Artesans a la Rambla del Poblenou agrupades per la Coordinadora d’Entitats del Poblenou.

Cartell de l’edició d’enguany. Font: Coordinadora d’Entitats del Poblenou

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies