Els Reis Mags d’Orient ja són al Poblenou

Després de dos anys sense cavalcada, el barri la recupera enguany

Marina Ballester

Avui, 5 de gener, els Reis Mags d’Orient es passegen pels carrers del Poblenou per saludar a tots els infants que aquesta nit rebran els seus regals més esperats. El recorregut, organitzat per l’ACR Carrers del Poblenou, s’ha iniciat a les 18h. a Can Saladrigas (Joncar, 35) i acabarà al mateix punt al voltant de les 21h.

Enguany, la cavalcada no ha fet el seu circuit habitual per tal d’evitar possibles aglomeracions i respectar les mesures sanitàries corresponents a la Covid-19. Així doncs, després de sortir de Can Saladrigas, la cavalcada ha passat pels carrers Bilbao, Llull, Provençals, Pujades, Llacuna, Pere IV, Bilbao, Pallars, Espronceda, Pujades i Bilbao de nou per tornar, finalment, a Joncar, 35. 

La ruta ha estat encapçalada per l’estrella de Natzaret que, a tall de guia, ha fet possible que els Reis Mags hagin arribat fins al Poblenou. Amb ella, per despertar a tot el barri, l’acompanyava una batucada formada per un grup jove i, a continuació, un grup d’unes 10 carrosses de diferents entitats que seguien la comparsa. Entre elles les de l’Escola Grèvol, Voramar o la Comissió de Carrers del Poblenou. Tot i no haver tingut el gruix de participació d’entitats d’altres anys, milers de persones s’han apropat a rebre a ses Majestats amb la mateixa il·lusió. 


En finalitzar la ruta, els infants han pogut assistir a la Haima de Ses Majestats que es trobava instal·lada a la mateixa plaça de Can Saladrigas des de les 20h. per fer entrega de les últimes cartes.

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies