El Sónar arriba als Estudis Ideal

‘Koraal-Magma’ és el nou espectacle visual de John Talabot i Desilence que s’ofereix els dies 16 i 17 de setembre

Marina Ballester Sánchez

Els dies 16 i 17 de setembre, el festival Sónar de Barcelona estrena a l’Ideal ‘Koraal-Magma’, un nou espectacle del productor i punxadiscos John Talabot juntament amb els artistes visuals Desilence. Un espectacle creat específicament per aquest espai amb l’objectiu de ser una experiència multisensorial única.

Es tracta d’un show totalment immersiu on música, so i imatge seran els protagonistes de l’espectacle. Allà, Talabot i Deslience estrenaran en directe el darrer àlbum del punxadiscos ‘La Casa del Volcà’, un LP molt conceptual que el barceloní va gravar inspirant-se en els paisatges extraterrestres i artificiosos de l’illa de Lanzarote.

Aquesta col·laboració de l’Ideal amb el Sónar obre les portes una sèrie de concerts que es realitzaran durant els pròxims mesos. En concret, ‘Koraal-Magma’ es presentarà dues vegades en directe cada dia, a través de dos passes, un a les 20 h i l’altre a les 22 h. D’acord amb la normativa covid, l’establiment ofereix 250 places per espectacle.

Cartell de l’espectacle. Font: Estudis Ideal

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies