El futur del sistema sanitari públic a debat al Poblenou

Aquest dijous, la directora del CAP Poblenou, Montserrat Verdú,  la Presidenta del Fòrum Català d’Atenció Primària i metgessa del CAP Besós, Meritxell Sánchez-Amat, la Treballadora Social del Cap Poblenou, Alicia Medina, i la diputada de la CUP i coautora del llibre Sortim de l’UCI, Laia Estrada, parlaran de quins són els reptes del sistema sanitari públic, just en un moment on el Centres d’Atenció Primària estan patint, de nou, una situació de gran estrès per l’empitjorament de la pandèmia.

El debat s’emmarca en un context on els professionals de la sanitat pública i les associacions d’usuaris de la salut alerten de la urgència de destinar els recursos necessaris per evitar que el sistema públic col·lapsi i pugui continuar oferint un servei de qualitat. 

La xerrada, organitzada per la CUP Poblenou-Besòs, serà aquest dijous 8 de juliol a les set de la tarda, a la plaça davant del CAP Poblenou (a tocar del carrer Lope de Vega).

Cartell de l’acte. Font: CUP Poblenou-Besòs

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies