El Cementiri del Poblenou organitza un cinema familiar en el marc de Tots Sants

L’esdeveniment tindrà lloc el 5 de novembre a la plaça del recinte

Marina Ballester

Diversos equipaments del districte de Sant Martí han programat, en el marc de la festa de la Castanyada i tots Sants, espectacles de terror, degustació de panellets i tallers familiars. La darrera activitat que hi ha programada es farà divendres 5 de novembre al Cementiri de Poblenou que, durant tres caps de setmana consecutius, ha ampliat el seu horari de 8 a 18 hores, una mesura que ha pres Cementiris de Barcelona per tal que tothom qui vulgui pugui visitar els difunts.

L’activitat consisteix en la projecció de la pel·lícula d’animació Coco a les set del vespre, acompanyada d’una degustació de productes mexicans i tallers a la plaça exterior del recinte que començaran una hora abans del film. L’esdeveniment és gratuït i per a tots els públics. Tot i això, per assistir-hi caldrà una inscripció prèvia a comunicacio@cbsa.cat.

El cementiri del Poblenou compta amb dos segles d’història i va ser el primer construït als afores de la ciutat. L’edifici actual és un projecte d’Antoni Ginesi i es va inaugurar el 1819, després que la primera construcció fos enderrocada durant la Guerra del Francès. Amb el seu estil neoclàssic, el cementiri representa tot un viatge per la Barcelona del segle XIX.

Entrada principal del Cementiri del Poblenou. Font: barcelona.cat

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies