EDITORIAL

LES EDITORIALS - LA RAMBLA

En temps de pandèmia i d’incertesa, en què tot sembla que trontolla i la fredor de les mesures sanitàries ens allunya les unes de les altres, el barri es perfila com un  espai proper de trobada i suport. La solidaritat entre veïns i veïnes, la mirada còmplice en  passejar i el caliu del comerç local són escenes quotidianes dels darrers temps. Escenes envoltades d’un entorn canviant a causa de noves (i velles) transformacions urbanístiques que afecten l’esperit d’un barri tradicionalment popular i obrer. Un barri amb una població cada vegada més diversa que camina cap a un futur incert i canviant. 

És en aquest context que apareix La Rambla l’objectiu de la qual és esdevenir un referent d’informació pels veïns i les veïnes del Poblenou. Un mitjà proper, arrelat al territori i amb visió crítica, però alhora compromès amb l’objectivitat i la ètica periodística. Volem ser un espai de debat i opinió, per arribar a ser l’altaveu de les reivindicacions veïnals. Volem poder apropar-nos al barri, entendre els fets que hi ocorren i explicar-los des de diverses perspectives.

Som un projecte que tot just comença, i estem convençudes que no serà possible fer el camí sense el vostre suport. Procurarem fer la feina de la millor manera possible, però hi haurà vegades que ens equivocarem. Sabem, de ben segur, que n’aprendrem molt, de vosaltres i del barri, i ho farem gràcies a la vostra complicitat. Us animem a participar del projecte i fer-lo créixer, fer-lo vostre.

Una Rambla com a eix vertebrador i com a punt de trobada, com a espai on compartir i generar complicitat. Com la rambla del Poblenou, aquest diari us convida a passejar per l’actualitat del barri i a ser-ne les protagonistes principals. Comencem a ramblejar? 

0 FacebookTwitterPinterestEmail
LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies