Dos ferits per un esfondrament en un edifici en obres del carrer Fluvià

L’accident s’ha produït en caure una part del sostre de l’edificació

Marina Ballester Sánchez

Aquest migdia, s’ha produït un esfondrament parcial en un edifici en obres del carrer Fluvià i ha provocat dos ferits greus. L’edifici, que ha de tenir set plantes, hauria patit un ensorrament de l’encofrat del sostre, segons informacions de Bombers de Barcelona, i hauria fet caure tres de les plantes que ja estaven construïdes.

Alguns operaris es trobaven sota el sostre quan s’ha produït l’accident. Un d’ells ha quedat atrapat i els bombers l’han pogut alliberar. Segons fonts del SEM, els dos treballadors que es troben en estat més greu ja es troben ingressats a l’Hospital Sant Pau i a la Vall d’Hebron respectivament.

Un total de 7 dotacions de Bombers s’han traslladat al lloc dels fets, al carrer Fluvià, número 145, i ara s’hi troben treballant en la recuperació de la zona. Després de fer la valoració tècnica han conclòs que no hi ha risc de col·lapse imminent.

Moment del rescat d’un dels dos ferits en l’accident. Font: David Melero

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies