Can Culleres

Núria Domènech
@foodietourbcn

Benvingudes de nou a la secció gastronòmica de La Rambla!

Aquest mes de juny ens movem més cap a l’interior del barri per parlar-vos de Can Culleres. Per fer-vos-en una idea, és d’aquells llocs que un cop hi vas per primera vegada, te n’enamores tant que automàticament es converteix en un dels teus predilectes i no te’n canses d’anar-hi una vegada més. 

Un petit restaurant amb encant que vol evocar el passat industrial del barri a través del seu nom, ja que Can Culleres era com s’anomenava popularment l’antiga industria Metales y Platerías Ribera, situada al barri i destinada a la fabricació de coberts de taula. Un reflex d’aquesta essència obrera també n’és el seu local, de parets que deixen veure els seus maons i canonades a l’aire. Taules de fusta massissa i una gran barra d’alumini que presideix la sala. Aquest és l’espai en el qual el xef Jordi Asensio i Patrícia Nieves han decidit fer un homenatge al Poblenou, barri on resideixen.  

Ja ens n’havien parlat bé de Can Culleres, però va superar, amb escreix, totes les expectatives, gràcies a la seva capacitat per transmetre tot el seu amor per la cuina a través d’uns plats exquisits, cuidats fins l’últim detall i fets amb producte fresc i de proximitat. Us recomanem compartir els plats  entre les que sigueu a taula, així tindreu l’oportunitat de tastar molts més gustos i us podreu deixar sorprendre per diferents emplatats. 

Escopinyes a la brasa. Font: Núria Domènech @foodietourbcn

Nosaltres vam optar per fer tres entrants i tres plats, no sabria amb quin quedar-me. Un clar exemple de la qualitat del que ofereixen en són les escopinyes a la planxa que vam demanar per obrir gana, un plat del dia fora de carta. Servides simplement amb un raig d’oli, respectant el gust del mateix producte; mar pur. 

Com a plats fixes de la carta, el que no us podeu perdre és el pop a la brasa acompanyat amb hummus de carbassa i cotna d’arròs. Ens va sorprendre moltíssim, tant pel seu contrast de sabor dolç-salat com per la seva espectacular presentació. 

I per acabar i marxar amb un dolç sabor de boca, ens vam deixar enlluernar per la seva versió especial del clàssic pa amb oli i xocolata. Tampoc va faltar la recepta casolana de petits fours, detall de la casa per acompanyar el cafè. Quatre petites joies dins d’una capseta de vidre per posar la cirereta del pastís a un immillorable àpat. I és que els petits detalls, son els que marquen la diferència. 

Així que ja ho sabeu, si busqueu un lloc d’aquells que enamoren, aneu a Can Culleres. Ja sigui amb amics, parella, la veïna o soles. No teniu excusa per perdre-us aquest tresor del barri. Nosaltres, sens dubte, hi tornarem ben aviat per poder tastar tots aquells plats que ens van quedar per degustar (que no son pocs!). 

Can Culleres

Adreça: Carrer de Bilbao, 79

Cuina: Cuina creativa amb producte de proximitat

Preu: €€

Telèfon: 693 069 694

Instagram: @canculleres

Rètol del restaurant Can Culleres. Font: Núria Domènech @foodietourbcn

Opo a la brasa amb hummus de carabassa i corna d’arròs. Font: Núria Domènech @foodietourbcn

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies