millora camps de futbol municipals Barcelona

L’Ajuntament renovarà la gespa dels camps de futbol del Júpiter i de l’Agapito Fernández

La renovació i millora dels camps es durà a terme en dues fases, de juliol a agost i d’agost a setembre, per “no entorpir el funcionament de les lligues”

Mercè Terès

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, ha anunciat que durant l’estiu d’aquest 2022 es renovarà la gespa artificial i es faran millores en 17 camps de futbol municipals de la ciutat, entre els quals es troben el camp del Júpiter i el camp de l’Agapito Fernández, al costat del poliesportiu de la Mar Bella.

“Marquem un gol a un dèficit històric de la ciutat, per un dels esports més practicats”, ha afirmat Escudé. La renovació de la gespa es farà en dues fases, una primera del juliol a l’agost i una segona d’agost a setembre. Ambdós camps entrarien en la segona fase. 

Infografia sobre els 17 camp de futbol de la ciutat on s’hi faran millores. Font: Ajuntament de Barcelona

En el cas del Camp Municipal de Futbol Poblenou – Agapito Fernández es farà la substitució de la gespa del camp de futbol 11. En el cas del Júpiter, també es canviarà la gespa el camp de futbol 11 i del de futbol 5, i s’instal·laran nous canals de recollida de desguàs i nous canons de reg. El primer contempla un termini d’obres de 9 setmanes i el segon, de 14. 


En total, la despesa del consistori serà de 5,1 milions d’euros, on s’inclouen obres ja executades com les del Camp Municipal de Futbol l’Àliga i el Camp de Futbol Municipal del Carmel.

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies