Barcelona Design Week, la cita amb el disseny i la creativitat

Del 7 al 30 d’octubre, arriba la 16a edició de la BDW

Marina Ballester 

La Barcelona Design Week 2021 ve carregada d’una vuitantena d’activitats arreu de la ciutat: exposicions, tallers, xerrades i portes obertes en espais creatius. El lema d’aquest any és Think, Design, Act, un missatge que pretén fer front als reptes actuals: pensar en clau de disseny, dissenyar i implementar noves solucions, models i entorns més sostenibles, econòmicament viables i enfocats a les necessitats reals de les persones.

Al barri concretament, es faran esdeveniments al Disseny Hub de Barcelona, que acull la majoria d’activitats, una vintena, ja sigui en el seu interior (plaça de les Glòries Catalanes, 37) o l’exterior (jardins d’Elisava). D’altra banda, per Sant Martí hi haurà habilitats altres espais habilitats pels esdeveniments: el Centre Cultural La Farinera del Clot, on es farà una conferència sobre disseny i sostenibilitat; l’Idem, que celebra el seu 10è aniversari; Lagranja, amb xerrades sobre cuina i disseny; Montoya Gallery, amb una exhibició d’art en vidre bufat; ConnectHort, que celebra la 1a edició del Spicy Fest; el Restaurant Leka, on es farà un workshop; el Palo Alto Barcelona i l’A-FAD

Aquest any, la BDW presenta com a novetat la Food Design Week, un programa especial d’activitats per acostar el food design a la ciutadania i que així es pugui descobrir l’estreta relació entre l’art i la gastronomia. Compatarà amb tallers, exposicions i xerrades per famílies, professionals, estudiants i interessats en el món culinari. Una de les qüestions on s’ha volgut posar l’accent és en el malbaratament alimentari, per aquest motiu, hi haurà activitats enfocades a aquest tema. 
La Barcelona Design Week ha estat organitzada per Barcelona Centre de Disseny i l’Ajuntament de Barcelona, en col·laboració amb el Museu del Disseny i el FAD Foment de les Arts i el Disseny. Clicant aquí  podreu veure tota la seva programació.

Cartell de l’esdeveniment. Font: barcelona.cat

LA RAMBLA DIARI

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l’experiència d’usuari, analitzar el trànsit del lloc web i personalitzar el contingut. Acceptar Llegir més

Avís legal i Política de Cookies